Au mai ramas 50 de locuri de înscriere

Meniu

Căutare

Contul meu

Căutare

Wishlist

ACASĂ CONCURS VINURI SPIRTOASE DULCIURI ACCESORII

Contul meu

TERMENI ȘI CONDIȚII

Orice accesare sau vizitare a site-ului www.folklorewine.ro ori utilizarea Serviciilor oferite prin intermediul acestui Site implica acceptarea Termenilor si conditiilor expuse in cele ce urmeaza, in afara de cazul in care pentru Continutul respectiv exista conditii de folosire distinct formulate sau dispuneti de un alt acord de utilizare valid incheiat. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile expuse in prezentul Document, va rugam sa nu utilizati Serviciile oferite de acest Site. Acest site este operat de societatea comerciala Graffitti 94 RBI Prodcom, cu sediul in Str. Frederic Chopin Nr. 46, Sc. 1, Apt. 3, Sector 2, Bucuresti, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/15436/1994, identificata cu CIF RO6088924, e-mail [email protected]. Accesul la Serviciile din site va fi permis numai Membrilor si Clientilor si numai in urma acceptarii conditiilor de utilizare stabilite prin prezentul Document si a conditiilor prevazute in documentele ce il completeaza:
• Politica de confidentialitate
• Politica de utilizare a cookie-urilor
• Politica de Securitate a informatiilor
• Termeni si conditii de livrare si retur pentru Produse

Definitii. Scop
Prezentul document contine termenii si conditiile pentru vanzarea online de servicii si produse oferite spre comercializare de Graffitti 94 RBI Prodcom Urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea intelesurile de mai jos, cu exceptia cazului in care se prevede expres altfel:
Client – Persoana care are sau obtine acces la Continut si Serviciu si care a plasat cel putin o Comanda pe Site;
Cont Utilizator – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite unui singur Utilizator accesul la sectiuni restrictionate ale Site-ului prin care se face accesul la Serviciu sau transmiterea Comenzii, caz in care contine informatii despre Client si istoricul Clientului in Site (Comenzi, facturi, garantii Produse, retur etc.);
Continut:
– orice informatie aflata pe Site sau disponibila in Serviciu care poate fi vizitata, vizualizata sau accesata de Utilizator/Membru/Client prin intermediul unui echipament electronic;
– continutul oricarei comunicari trimise Utilizatorilor / Membrilor / Clientilor de catre Graffitti 94 RBI Prodcom prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Graffitti 94 RBI Prodcom Membrilor/Clientilor conform informatiilor de contactare specificate de catre acesta;
– informatii legate de Produsele si/sau preturile practicate de Graffitti 94 RBI Prodcom intr-o anumita perioada;
– informatii legate de Produsele, serviciile si/sau preturile  practicate de catre un tert cu care Graffitti 94 RBI Prodcom are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
– date referitoare la Graffitti 94 RBI Prodcom sau alte date ale acesteia;
Comanda – operatiunea prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona produse comercializate prin intermediul Site-ului de catre Graffitti 94 RBI Prodcom.;
Contract – reprezinta intelegerea la distanta intervenita intre Graffitti 94 RBI Prodcom si Client cu privire la vanzarea, respectiv achizitionarea, unuia sau mai multor Produse de pe Site, prin lansarea unei Comenzi de catre Client si acceptarea ei de catre Vanzator, cu respectarea prevederilor legale si a Termenilor si Conditiilor;
Document – prezentii Termeni si Conditii aplicabile vanzarii Produselor de catre Graffitti 94 RBI Prodcom prin intermediul Serviciilor Site-ului ;
Membru – persoana fizica care are sau obtine acces la Continut, prin orice mijloc de comunicare sau in baza unui acord de utilizare si care necesita crearea si utilizarea unui Cont;
Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica sau alta forma de comunicare la distanta (e-mail, SMS) asupra Produselor si / sau a promotiilor desfasurate de Graffitti 94 RBI Prodcom. intr-o anumita perioada;
Produse – orice bunuri (produse) care sunt puse la dispozitia Utilizatorului de catre Graffitti 94 RBI Prodcom in vederea achizitionarii, contra cost, prin utilizarea Site-ului.
Serviciu – Serviciul de comert electronic desfasurat exclusiv pe sectiunile public disponibile ale Site-ului, in sensul acordarii posibilitatii Utilizatorilor de a Contracta produse folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (telefonic).
Site – domeniul www.folklorewine.ro si subdomeniile acestuia.
Specificatii – toate specificatiile si / sau descrierile Produselor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.
Utilizator – Persoana fizica care are sau obtine acces la Continut, prin orice mijloc de comunicare electronic, care nu are un Cont creat si nu a plasat nicio comanda pe Site.
Tranzactie – operatiunea de plata, respectiv incasare, a unei sume de bani ca urmare a vanzarii, respectiv achizitionarii, unui Produs prin intermediul Site-ului.

Dispozitii generale
Graffitti 94 RBI Prodcom poate modifica in orice moment acest Document pentru a reflecta modificari ale legislatiei, ale politicilor interne sau ale tehnologiei folosite. Orice modificari aduse Documentului vor intra in vigoare in cazul Serviciilor doar pentru comenzile inregistrate dupa publicarea modificarilor respective pe acest Site.
Graffitti 94 RBI Prodcom are dreptul, in orice moment, sa modifice, sa suspende sau sa inceteze comercializarea online a Produselor, partial sau in totalitate, temporar sau permanent, fara anunt / notificare prealabil / a /.
Graffitti 94 RBI Prodcom va depune eforturile tehnice pentru asigurarea functionarii in bune conditii a Site-ului. In cazul in care vor exista intreruperi in functionare sau imposibilitati de accesare de catre Utilizatori / Clienti / Membrii pe o perioada determinata de timp, Graffitti 94 RBI Prodcom nu va fi raspunzator fata de nicio persoana pentru nicio dauna sau pentru pierderi suferite, rezultate direct sau indirect ca urmare a folosirii necorespunzatoare a Servicului furnizat, a nefunctionarii Serviciului din motive de ordin tehnic si / sau din actiunea unor terti.
Graffitti 94 RBI Prodcom va depune diligentele necesare pentru realizarea scopului Site-ului si nu are nicio responsabilitate cu privire la Continutul postat de Utilizatori in cadrul Serviciilor.
Graffitti 94 RBI Prodcom nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzator pentru nicio dauna sau virusi care ar putea sa va afecteze computerul sau alte echipamente electronice in urma accesarii sau utilizarii acestui Site sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe site.
Accesarea acestui Site se realizeaza pe riscul propriu al utilizatorului, Graffitti 94 RBI Prodcom nefiind in niciun fel raspunzatoar pentru orice prejudicii directe sau indirecte determinate de accesarea Site-ului sau ca urmare a efectuarii/finalizarii unei Comenzi sau oricarei utilizari a datelor si informatiilor de pe acest Site.

Obligatiile Utilizatorilor
Este interzisa utilizarea Site-ului pentru promovarea sau comercializarea pe acesta a altor bunuri sau servicii decat cele prezentate de catre Graffitti 94 RBI Prodcom.
Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are un caracter ilegal, abuziv, licentios, calomniator, vulgar, instigator, amenintator, pornografic sau profanator, sau orice alt material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni sau care are putea conduce la atragerea raspunderii civile ori ar reprezenta o incalcare a unor alte prevederi legale.
Este interzisa accesarea Site-ului sau utilizarea Serviciilor intr-un mod ce ar putea duce la denaturarea, avarierea, dezactivarea, supraincarcarea sau deteriorarea vreunui server sau retele conetate la vreun server sau care ar putea influenta utilizarea Serviciilor de catre orice alt Utilizator.
Este interzisa orice stergere, adaugare, inserare, modificare a unor informatii aflate pe Site, precum si orice incercare de a obtine acces neautorizat la Site, la conturile altor Utilizatori, la sisteme sau retele de computere conectate sau la orice alte Servicii prin fraudare, decodificare de parole sau prin orice alte mijloace, inclusiv prin exploatarea unui mijloc pus la dispozitie in mod neintentionat de catre Graffitti 94 RBI Prodcom. Orice incalcare a dispozitiilor din prezenta sectiune, poate conduce la blocare permanenta sau temporara a accesului la Site si la obligarea autorului acesteia la plata despagubirilor pentru prejudiciul cauzat.
Administratorul isi rezerva dreptul de a dezvalui oricand orice informatii a caror dezvaluire este necesara pentru a respecta orice lege, reglementare, procedura judiciara sau solicitare a organelor statului.

Drepturi de proprietate intelectuala si industriala
Continutul Site-ului, astfel cum este definit in preambul, incluzand fara limitare toate textele si imaginile statice, imagini dinamice si/sau continut multimedia, butoanele, simboluri comerciale, marcile si / desenele sau modelele comerciale sunt proprietatea exclusiva a Graffitti 94 RBI Prodcom, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si / sau publicare).
Utilizatorii / Clientii / Membrii pot folosi Continutul Site-ului exclusiv in scop informativ, necomercial sau personal, fiindu-le interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integral sau modificata a continutului acestui Site in alte scopuri, decat daca se permite acest lucru prin exceptii de la legile aplicabile privind dreptul de autor sau prin acordurile exprese din partea Graffitti 94 RBI Prodcom.
In masura in care doriti sa utilizati, sa preluati, sa copiati ori sa distribuiti o parte din Continut, va rugam sa ne transmiteti un mesaj la adresa de email [email protected] in care sa precizati Continutul pe care doriti sa il utilizati, modalitatea efectiva in care intentionati sa il utilizati si scopul avut in vedere, acestea reprezentand “Conditiile” acordului de utilizare. In lipsa unui acord scris prealabil din partea  Graffitti 94 RBI Prodcom, orice distribuire, comunicare, copiere, expunere, reproducere, publicare, acordare de licenta de folosire, creare de opere derivate, transferare sau vanzare a Continutului va fi considerata o incalcarea a Termenilor si Conditiilor, precum si a drepturilor de care beneficiaza titularii drepturilor de proprietate intelectuala asupra Continutului.
Utilizatorii care publica/trimit orice fel de Continut pe Site au obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor ale unei terte persoane.

Informatiile prezentate pe site
Toate elementele folosite pentru descrierea Produselor (cum ar fi, dar nu limitat la, imagini statice ori dinamice, text descriptiv, prezentari grafice ori video) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare si informare. Din acest motiv, va solicitam ca inainte de efectuarea unei Comenzi, sa verificati cu atentie caracteristicile Produsului astfel cum sunt descrise pe Site.
Graffitti 94 RBI Prodcom depune toate diligentele pentru a asigura corectitudinea si acuratetea datelor si informatiilor publicate pe Site, inclusiv cu privire la descrierea Produselor, precum si preturile indicate. Cu toate acestea, persoanele care utilizeaza acest Site sunt informate cu privire la posibilitatea aparitiei unor erori. In masura in care se constata ca eroarea a afectat sau, dupa caz, influentat o Comanda sau Contractul incheiat, Graffitti 94 RBI Prodcom va informa Clientul in cel mai scurt timp posibil in vederea reconfirmarii Comenzii / a valabilitatii Contractului sau, eventual, anularea acesteia / acestuia.
Produsele ce fac obiectul vanzarii in cadrul unei promotii sau campanii de orice tip se vor supune si termenilor si conditiilor aplicabile respectivei campanii sau promotii si care va fi anuntata in mod corespunzator in prealabil. Utilizatorii / Clientii / Membrii sunt rugati sa citeasca termenii si conditiile aplicabile unei anumite campanii sau promotii inainte de efectuarea unei Comenzi cu privire la Produse care fac parte din respectiva campanie sau promotie.

Politica de vanzare online
Accesul pe Site in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator care actioneaza cu un scop legitim si care are intentia de a achizitiona de la Vanzator unul sau mai multe Produse, cu respectarea prezentului Document.
Pot efectua Comenzi pe Site numai persoanele care au implinit varsta de 18 ani la data efectuarii Comenzii si doresc ca livrarea Produselor sa aiba loc pe teritoriul Romaniei.
Nu exista o valoare minima pentru efectuarea unei comezi pe Site.
Graffitti 94 RBI Prodcom comercializeaza Produsele online in sistem en-detail (comert cu amanuntul), nefiind destinate revanzarii sau distributiei in scopuri comerciale.
Graffitti 94 RBI Prodcom isi rezerva dreptul de a refuza accesul unor Utilizatori / Membrii / Clienti la o parte sau la toate functiile aferente comercializarii online, cat si de a restrictiona procesarea si/sau livrarea unei Comenzi in cazul in care exista suspiciuni de frauda din partea acestora sau daca acestia au un comportament care poate prejudicia interesele Graffitti 94 RBI Prodcom.
Postarea opiniilor referitoare la produse sau comunicarea cu Graffitti 94 RBI Prodcom se poate realiza prin utilizarea datelor mentionate la sectiunea “Contact” din Site. Vor fi inlaturate din Site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadvecat, Graffitti 94 RBI Prodcom avand libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa justifice actiunile sale.

Contul de Utilizator
In vederea achizitiei unui Produs aveti de ales daca sa va inregistrati un Cont de utilizator sau nu.
Contul se creaza fie voluntar, urmand a fi completate campurile obligatorii cu datele personale solicitate – adresa e-mail si parola.
Pentru a afla ce date cu caracter personal colectam pentru crearea Contului, cum le folosim si cum puteti sa va exercitati drepturile, va rugam sa consultati documentul Politica de confidentialitate.
Daca nu sunteti consumator (ci reprezentant al unei persoane juridice) si comandati produse pentru o entitate juridica pe care o reprezentanti si in numele careia actionati, va fi necesar sa ne furnizati informatii suplimentare despre aceasta entitate (denumire, sediu social, numar de inregistrare, cod de identificare fiscala). In orice comunicare cu noi in numele persoanei juridice pe care o reprezentati veti actiona in numele acesteia si veti obliga din punct de vedere legal respectiva entitate.
In momentul furnizarii datelor necesare pentru crearea contului,Utilizatorii / Clientii / Membrii garanteaza ca acele date sunt reale, corecte si complete.
Graffitti 94 RBI Prodcom isi rezerva dreptul de a sterge sau de a nu permite utilizarea conturilor ce apartin unor Clienti / Membrii care nu se conformeaza dispozitiilor prezentilor Termeni si Conditii.

Comanda
In vederea achizitionarii de Produse puteti transmite o Comanda catre noi urmand procesul de comanda de pe site.
Comanda prin intermediul Site-ului se face prin intermediul urmatorilor pasi:
(i) Selectarea Produsului / Produselor si adaugarea lor in cosul de cumparaturi prin apasarea butonului „Adauga in cos” urmata de apasarea butonului “Vezi cosul” sau “Trimite comanda”.
(ii) Ulterior, apasarea butonului “Trimite comanda”, urmeaza a deschide o pagina pentru autentificarea in Cont (prin introducerea adresei de e-mail si parolei) sau, in cazul in care nu sunteti inregistrat, se va bifa optiunea “Doresc comanda fata cont” si se completeaza datele de contact (nume, prenume, adresa de mail, telefon contact), datele de livrare, modalitatea de plata si observatii daca este cazul. Se bifeaza “Sunt de accord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de confidentialitate a magazinului www.folklorewine.ro si se apasa butonul “Trimite comanda”.
Clientul trebuie sa se asigure ca datele comenzii si informatiile oferite pentru livrare si contact sunt corecte si complete Pe parcursul procesului de comanda, inainte de a transmite comanda  puteti verifica, modifica sau corecta eventuale erori, sa revizuiti lista produselor comandate.
Adaugarea unui Produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea acelei Comenzi, implicit nici rezervarea automata a Produsului.
Comanda reprezinta cererea dumneavoastra de a achizitiona Produsele, fiind supusa confirmarii de catre Graffitti 94 RBI Prodcom.
Dupa efectuarea Comenzii, Clientul va primi un mesaj de notificare prin e-mail cu privire la inregistrarea Comenzii. De asemenea, notificarea privind inregistrarea Comenzii va cuprinde numarul de comanda (alocat fiecarei comenzi) in sistemul Graffitti 94 RBI Prodcom, detaliile Produselor comandate, pretul total al Comenzii, inclusiv costurile de livrare. Notificarea primita de catre Client dupa efectuarea Comenzii cu privire la preluarea respectivei Comenzi are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii de catre noi.
Dupa verificarea stocului de Produse, Graffitti 94 RBI Prodcom confima prin e-mail disponibilitatea Produselor comandate, respectiv, acceptarea Comenzii. Acceptarea Comenzii semnifica incheierea contractului intre dumeavoastra si Graffitti 94 RBI Prodcom, din Contract facand parte atat prevederile prezentului Document cat si orice intelegeri ulterioare intervenite intre Client si Graffitti 94 RBI Prodcom cu privire la o Comanda, daca acestea sunt cuprinse intr-un inscris electronic sau material.
Comanda se poate plasa si prin intermediul telefonului – oferind operatorului nostru datele necesare pentru a va deschide in numele dvs. un cont de utilizator, inclusiv o adresa de e-mail prin intermediul careia sa se poata realiza acceptarea comenzii dumneavoastra si confirmarea ei. Acest e-mail va contine si link-uri catre Politica de confidentialitate si prezentul Document pe care va invitam sa le studiati.
Graffitti 94 RBI Prodcom poate anula Comanda lansata de catre Client, cu notificarea concomitenta sau ulterioara a Clientului, fara a ii putea fi atrasa raspunderea pentru o astfel de actiune, in urmatoarele cazuri:
(i) neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a Tranzactiei, in cazul platii online;
(ii) invalidarea Tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Graffitti 94 RBI Prodcom, in cazul platii online;
(iii) datele furnizate de catre Client pe Site sunt incomplete si / sau incorecte;
(iv) solicitarea expresa a Clientului de a renunta la Comanda, exprimata in scris;
(v) imposibilitatea tehnica de procesare a Comenzii la nivelul Site-ului, din motive independente de Vanzator;
(vi) oricare dintre termenii si conditiile din prezentul document nu au fost respectate intocmai de catre Client.

Livrarea. Transferul proprietatii si al riscurilor
Livrarea Produselor se face prin curier oriunde in Romania.
Termenul de livrare este indicat in e-mail-ul de acceptare a Comenzii, respectiv intr-un interval de 3-10 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, fara a depasi termenul de 14 de zile.
Clientul va putea completa in formularul de Comanda o singura adresa de livrare, pentru fiecare Comanda efectuata.
Proprietatea si riscurile asupra Produselor vor fi transferate la livrare, insa conditionat de efectuarea platii de catre Client.
Nu ne asumam raspunderea pentru pierderi ce pot aparea din cazua intarzierii livrarii – daca acestea sunt cauzate de circumstante ce nu tin de noi sau in privinta carora nu am putut lua masuri rezonabile pentru a preintampina intarzierea (actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve).
In cazul in care produsul nu poate fi livrat Graffitti 94 RBI Prodcom se obliga sa informeze Clientul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele achitate in avans urmand a fi rambursate in termen de maximum 14 de zile.
Valoarea maxima a daunelor-interese ce pot fi platite de Graffitti 94 RBI Prodcom fata de orice Client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Graffitti 94 RBI Prodcom de la acest Client.

Facturare si plata
Pretul Produselor este cel mentionat pe Site si include T.V.A. in cota aplicabila conform legislatiei in vigoare.
Costul de livrare se percepe suplimentar fata de pretul produselor. Livrarea Produselor va fi contracost sau gratuita, in functie de conditiile aplicabile Comenzii ori de campania desfasurata de Graffitti 94 RBI Prodcom la data Comenzii.
Produsele comandate pot fi platite in numerar in moneda locala la livrare (ramburs), online – cu cardul prin platforma disponibila pe Site sau prin transfer bancar.
Datele cardului de plata nu vor fi accesibile Graffitti 94 RBI Prodcom si nici nu vor fi stocate de catre de Graffitti 94 RBI Prodcom, ci doar de catre procesatorul de plati integrat in Site si de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul / Utilizatorul / Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
Depunem toate eforturile pentru ca Pretul mentionat pe Site sa fie corect si complet. In situatia in care constatam existenta unei erori nu suntem obligati sa va furnizam acel produs la pretul mentionat gresit, urmand a va restui orice suma incasata deja in lipsa unui acord al dvs. de a achzitiona Produsul la pretul corect.
Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele livrate, iar Clientul este obligat sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.
Vanzatorul va transmite Clientului factura aferenta Comenzii de Produse, precum si pentru orice alte costuri aferente Comenzii, in format material sau in format electronic, prin includerea facturii in pachetul care cuprinde Produsele livrate, respectiv prin e-mail, la adresa mentionata de Client.

Conformitatea Produselor si garantii
Daca sunteti consumator, iar la Livrare constatati ca un produs nu corespunde Comenzii dvs. (acceptata si confirmata de noi potrivit acestui Document), ne puteti solicita (a) sa il reparam sau (b) sa il inlocuim fara vreo plata din partea dumeavoastra, in 15 zile calendaristice de cand ne-ati informat (daca repararea sau inlocuirea se aplica acelui tip de produs si e posibila) sau (c) sa va restituim pretul platit (cu conditia sa ne returnati produsul pe cheltuiala noastra – cand va solicitam acest lucru).
Pentru mai multe detalii referitoare la returul produselor in termen de 30 de zile de la livrarea acestora va rugam sa accesati documentul Politica de retur.
In general, produsele sunt insotite de o garantie legala de 2 ani de la data la care vi le livram si de garantia producatorului (acolo unde este cazul). Fac exceptie produsele a caror durata medie de utilizare este mai mica de 2 ani, caz in care termenul de garantie se reduce la aceasta durata.
Garantia oferita nu va afecteaza celelalte drepturi stabilite de legislatia aplicabila.
Daca nu sunteti consumator: trebuie sa verificati toate produsele imediat ce le-ati primit si, in 5 zile lucratoare de la livrare, sa ne informati in scris privind orice neconformitate a produselor. Daca nu primim o asemenea informare din partea dumeavoastra in termenul indicat, produsele vor fi considerate acceptate de dumeavoastra si nu veti mai putea invoca neconformitati ale acestora (cum ar fi vicii aparente, vicii ascunse sau alte deficiente, etc.).
Pentru orice intrebari legate de garantie, va rugam sa ne contactati la adresa de email [email protected] sau prin intemediul paginii de Contact a Site-ului.

Dreptul de denuntare unilaterala (retragere)
In cazul in care efectuati o Comanda prin intermediul Site-ului puteti anula Comanda in orice moment inainte de incheierea Contractului, conform prezentului Document si a Procedurii de Livrare si Retur.
Consumatorul are si dreptul de a denunta unilateral Contractul in termen de 14 zile de la livrarea fizica a Produsului, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele stabilite de lege. Daca ati comandat printr-o singura comanda mai multe produse care vor fi livrate separat, termenul expira dupa 14 zile calendaristice de cand ati intrat in posesia fizica a ultimului produs.
Pentru exercitarea dreptului de retragere, Clientul va indeplini cumulativ urmatoarele obligatii:
(i) va transmite catre Graffitti 94 RBI Prodcom in termen de 14 (paisprezece) zile decizia sa de retragere din Contract sau orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din Contract, pe care o veti transmite prin email la adresa [email protected], urmand a primi confirmarea trimiterii catre Graffitti 94 RBI Prodcom prin e-mail la adresa comunicata la momentul efectuarii Comenzii.
(ii) va returna Produsul in privinta caruia se retrage din Contract catre Graffitti 94 RBI Prodcom la adresa: Intrarea Narciselor, Nr. 8A, Etajul 1, Otopeni, Ilfov in cel mai scurt timp cu putinta.
(iii) In cazul in care Comanda este achitata, Graffitti 94 RBI Prodcom va rambursa suma platita de dvs., in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract, numai prin transfer bancar in contul din care a fost efectuata plata.
(iv) Graffitti 94 RBI Prodcom va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).
(v) In cazul diminuarii valorii produselor – din cauza modului in care le-ati manipulat sau folosit (in alt mod decat pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor) nu va vom putea rambursa suma pe care am incasat-o de la dumneavoastra.
(vi) Graffitti 94 RBI Prodcom isi rezerva dreptul de a nu accepta retragerea din contract in cazul in care la returnarea produselor se constata ca acestea nu se afla in starea in care au fost livrate (contin urme de folosire, lipsesc etichetele, emblemele, alte elemente de siguranta sau componente).

Confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal
Graffitti 94 RBI Prodcom va asigura confidentialitatea tuturor datelor furnizate in scopul crearii Contului si livrarii Serviciilor.
Aveti obligatia de a ne comunica in cel mai scurt timp posibil daca aveti orice indicii sau suspiciuni ca un tert ar putea afecta securitatea Contului dumneavoastra. Pentru informatii detaliate referitoare la politica privind protectia datelor cu caracter personal, va rugam sa accesati sectiunea “Politica de confidentialitate” disponibila pe Site.
Politica de cookie-uri serveste exclusiv pentru buna functionare a Site-ului, acest instrument fiind folosit in conformitate cu dispozitiile legale. Pentru informatii detaliate privind politica de cookies, va rugam sa accesati sectiunea „Politica de Cookies”.

Promovarea Produselor si ofertelor
Pentru promovarea Produselor si ofertelor disponibile Graffitti 94 RBI Prodcom poate trimite Newslettere.
Utilizatorului / Clientului / Membrului care a optat pentru primirea acestora, in mod direct sau prin intermediul partenerilor comerciali, cu asigurarea/respectarea confidentialitatii privind datele furnizate de Utilizator / Client, prin diferite mijloace, cum ar fi prin e-mail, orice alt mijloc electronic de comunicare echivalent (cum ar fi SMS etc.)
Utilizatorul / Clientul / Membrul are dreptul de a renunta oricand la optiunea exprimata initial astfel:
(i) Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si / sau alerte primite;
(ii) Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea Contului.
(iii) Prin contactarea Graffitti 94 RBI Prodcom, conform cu informatiile de contact existente in Site.

Limitarea raspunderii Graffitti 94 RBI Prodcom
Graffitti 94 RBI Prodcom nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Graffitti 94 RBI Prodcom a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.
Cu toate acestea, in masura in care limitarea raspunderii conform celor de mai sus nu este posibila, intinderea raspunderii Graffitti 94 RBI Prodcom pentru orice prejudiciu cauzat se va extinde doar pana la concurenta contravalorii Produselor care au format obiectul Comenzii in baza careia a fost generata fapta cauzatoare de prejudicii.
Clientul este raspunzator pentru pastrarea in conditii de siguranta a detaliilor Contului, fiind singurul responsabil pentru utilizarea acestor detalii in mod fraudulos ca urmare a transmiterii lor catre un tert de buna voie sau ca rezultat al culpei sale.

Sesizari / Reclamatii
Pentru sesizari sau reclamatii legate de prezentul Document Clientul are la dispozitie formularul de contact din cadrul Site-ului. Sesizarile vor fi analizate in decurs de 10 zile de la primirea lor, urmand ca de indata dupa solutionarea lor sa ii fie comunicat Clientului un raspuns.

Legislatia aplicabila
Prezentul Document este guvernat de legea romana in vigoare.
In cazul unor eventuale dispute cu privire la acest Document, se va incerca mai intai solutionarea acestora pe cale amiabila prin intermediul adresei electronice [email protected], iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, disputa va fi solutionata de catre instantele judecatoresti competente din Romania.
In acelasi sens, in cazul in care tranzactia dintre dumneavoastra si noi a fost incheiata prin intermediul site-ului, in conformitate cu Regulamnetul (UE) nr. 524/2013 va informam ca aveti dreptul de a solicita solutionarea disputei pe cale extrajudiciara, prin intermediul platformei de solutionare online a litigiilor, accesibila la adresa de internet
https://ec.europa.eu/consumers/odr
Aveti dreptul sa va adresati de asemenea cu o plangere la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului.

Actualizari
Ultima actualizare a prezentului Document fost realizata la data de 25.06.2020.

TOP CĂUTĂRI

PRODUSE POPULARE

CONTUL MEU

AUTENTIFICARE

ÎNREGISTRARE ÎN CÂȚIVA PAȘI SIMPLII

 

PRODUSUL A FOST ADAUGAT ÎN COȘ

Produsul a fost adaugat în coș cu succes, poți continua cumpărăturile sau poți merge să finalizezi comanda

OR

CONFIRMARE VÂRSTĂ

Este necesară confirmarea vârstei pentru a accesa acest website